PRESTIGE CHEFWEAR

Modern Tvätt kan erbjuda exklusiv tillgång till PRESTIGE – en serie av kockkläder som har utvecklats i samarbete med ledande Michelin-kockar och som har fått betydande popularitet i de mest hyllade restauranger.

Extraordinär belåtenhet

PRESTIGE serien kombinerar kvalitet och hygien med komfort och passform. Rockar, byxar och förkläder underlättar arbetet och minimerar risken för kontakt med råvaror och är gjorda i design och kvalitet för att ge extraordinär trivsel och belåtenhet i det dagliga arbetet. Många av de främsta restaurangerna väljer att förstärka sitt varumärke ännu mer med att ha brodyr – vilket vi också kan ombesörja.

Kom och besök oss – dessa kläder skall upplevas!

Unik passform som ger extraordinär belåtenhet

PRESTIGE serien kombinerar kvalitet och hygien med komfort och perfekt passform. Rockar, byxar och förkläder underlättar arbetet och minimerar risken för kontakt med råvaror och är gjorda i design och kvalitet för att ge extraordinär trivsel och belåtenhet i det dagliga arbetet i köket. Många av de främsta restaurangerna väljer att förstärka sitt varumärke ännu mer med att ha brodyr – vilket vi också kan ombesörja.

Kom och besök oss – dessa kläder skall upplevas!

Hyrsystem som tillgodoser era behov

Ni kan hyra rockar, byxor, förkläden, kökshanddukar och kocksläng. Ni har inga anskaffningskostnader och undviker dessutom tvätt, strykning, underhåll och ersättning. Allt det gör vi nämligen. Vid användning av in-märkning kan vi även hålla koll på era kläder och se till lätt att byta ut vid byte av personal.

Fördelar med vår kök-hyrsystem:

●  Tillgång till PRESTIGE-serien

  Rådgivning om modeller och möjligheter

  Alltid rena textilier till köket

●  Inga anskaffningskostnader, minimal administration

  Överblickbara kostnader med fast veckovis hyra

●  Möjlighet att få brodyr och inmärkning av kläder

Om Modern Tvätt - en del av Textilia

Modern Tvätt är Textilias anläggning i Malmö som erbjuder ett komplett utbud av lösningar inom tvätt, hantering och uthyrning av kläder och linne till restauranger, kök och hotell i Skåne. Vår moderna utrustning, starka kund-fokus och kvalitetsmedvetna personal säkerställer totallösningar inom textil- och tvättservice som gör att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst - att skapa upplevelser för sina gäster.

Kontakta Modern Tvätt

 

Cypressvägen 16
213 63 Malmö
Tel: 040 – 14 07 30
info@moderntvatt.se

 

Öppettider:
Mån-Fre 07.00 – 16.00