Referenser

Vi är glada att serva Skåneregionens främsta restauranger och övernattningar med uthyrning, tvätt och hantering av linne och kläder.

Malmös näst högst rankade restaurang, enligt White Guide, och michelinkrog sedan 2018, säger om Modern Tvätt som leverantör;

Modern Tvätt erbjuder personlig service – där dom anpassar sig efter våra önskemål och krav. Det är ett lokalt företag med bra prisbild. Det blev därför ett givet val för oss när det kom till val av textil- och tvättlösning.”

// Sven & Alex på Vindåkra

 

Restaurang Johan P Bästa fiskrestaurangen i Malmö enligt White Guide 2016:

”Malmös mecka för skaldjursfrossaren”

I hjärtat av Skåne ligger Ellinge Slott – ett av regionens äldsta herresäten med anor från 1200-talet som i dag erbjuder bröllop, konferenser och fester.

I kvarteren kring Davidshall och Malmö opera, vid foten av Malmös enda riktiga
paradgata – Fersens väg – ligger Restaurang Atmosfär.

White Guide Skåne 2015-16:

”År efter år fortsätter det trivsamma sorlet på Atmosfär, där malmöiterna njuter av stabil matlagning”

Om Modern Tvätt - en del av Textilia

Modern Tvätt är Textilias anläggning i Malmö som erbjuder ett komplett utbud av lösningar inom tvätt, hantering och uthyrning av kläder och linne till restauranger, kök och hotell i Skåne. Vår moderna utrustning, starka kund-fokus och kvalitetsmedvetna personal säkerställer totallösningar inom textil- och tvättservice som gör att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst - att skapa upplevelser för sina gäster.

Kontakta Modern Tvätt

 

Cypressvägen 16
213 63 Malmö
Tel: 040 – 14 07 30
info@moderntvatt.se

 

Öppettider:
Mån-Fre 07.00 – 16.00