Referenser

Vi är glada att serva några av Skåneregionens främsta hotell och restauranger med uthyrning, tvätt och hantering av linne och kläder.

I kvarteren kring Davidshall och Malmö opera, vid foten av Malmös enda riktiga
paradgata – Fersens väg – ligger Restaurang Atmosfär.

White Guide Skåne 2015-16:

”År efter år fortsätter det trivsamma sorlet på Atmosfär, där malmöiterna njuter av stabil matlagning”

Restaurang Johan P Bästa fiskrestaurangen i Malmö enligt White Guide 2016:

”Malmös mecka för skaldjursfrossaren”

Förstaklasshotellet Mäster Johan i Malmö är idealiskt beläget på Gamla Väster mitt i hjärtat av Malmös shopping- och affärsdistrikt. Tillsammans med Modern Tvätt har direktionen valt ut och specialdesignat bäddtextil i XL-format för hotellets alla rum.

”Med den personliga servicen och det faktum att vi alltid får tillbaka våra egna bäddtextilier och handdukar, var valet av Modern Tvätt enkelt.”

 

Årstiderna

Årstiderna står för ett svenskt kök präglat av både tradition och kvalitet. Ett kök där internationella klassiker går hand i hand med en kärlek till regionens och årstidens råvaror. Pieplows Restauranger driver nu Restaurang Årstiderna.

”Modern Tvätt har varit vår leverantör lika länge som vi drivit restaurangen. De förser oss med perfekt, vitt bordslinne med den stil och elegans som restaurangen och hela huset för den delen representerar. Vi hyr även kökskläder till personalen av Modern Tvätt.”

Om Modern Tvätt AB

Modern Tvätt erbjuder ett komplett utbud av lösningar inom tvätt, hantering och uthyrning av kläder och linne till restauranger, kök och hotell i Skåne. Vår moderna utrustning, starka kund-fokus och kvalitetsmedvetna personal säkerställer totallösningar inom textil- och tvättservice som gör att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst - att skapa upplevelser för sina gäster.

Kontakta Modern Tvätt

 
Cypressvägen 16
213 63 Malmö
Tel: 040 – 14 07 30
info@moderntvatt.se
 
Öppettider:
Mån-Fre 07.00 – 16.00