Från simpel vit servett till finaste egyptiska bomullen

Vi hittar exakt den typ av bordslinne som passar er stil och budget – vårt sortiment sträcker sig från den helt enkla billiga vita lunchservett till exklusiva italienska textilier av egyptisk bomull. Oavsett vad ni väljer har ni minimalt med administration och inga anskaffningskostnader, vilket ger er mer tid och resurser att fokusera på att göra god mat och ge bästa service.

 

 

Speciallösningar

Vi kan erbjuda anpassad design, till exempel invävd eller broderad logo och/eller restaurangnamn på servetter och kläder. 

Speciallösningar

Vi kan erbjuda anpassad design, till exempel invävd eller broderad logo och/eller restaurangnamn på servetter och kläder. 

 

Handdukar och hot towels

Moden Tvätt har också små frottéhanddukar till toaletten och vi kan även erbjuda ”hot towels” med mild citrusdoft som värms i en speciell ugn.

 

 

Servitörskläder

Vi erbjuder också servitörskläder så servitören alltid kan hitta rena kläder, i rätt storlek och i den utformningen som bidrar till restaurangens stil och koncept. 

 

Servitörskläder

 

Vi har också lösningar inom servitörskläder så servitören alltid kan hitta rena kläder i den utformningen som bidrar till restaurangens stil och koncept. 

 

VIIMA®

Om inte dukar används på borden finns behov av hygienisk rengöring. Som officiell plattform för Viima rengöringssystem i Sverige kan Modern Tvätt helt exklusivt erbjuda en innovativ lösning – nämligen Viima rengöringsdukar baserat på unik fiberteknologi som gör hygieniskt rent enbart med vatten.

 

Se mera på www.viima.se

Fördelar med vårt hyr- och tvättalternativ för restaurang:

  • Samråd och sparring hela vägen runt om restaurangen och gästupplevelsen

  • Brett utbud av stilar och produkter

  • Inget inköp, underhåll eller administration

  • Kostnadsöverblick

  • Garanti för restauranglinne och kläder av hög kvalitet med toppfinish

  • Möjlighet till servetter och kläder med logodesign eller ett särskilt meddelande

  • Tillgång till hyrsystem inom nyaste design av

    servitörskläder

  • Exklusiv tillgång till VIIMA® rengöringssystem

Om Modern Tvätt - en del av Textilia

Modern Tvätt är Textilias anläggning i Malmö som erbjuder ett komplett utbud av lösningar inom tvätt, hantering och uthyrning av kläder och linne till restauranger, kök och hotell i Skåne. Vår moderna utrustning, starka kund-fokus och kvalitetsmedvetna personal säkerställer totallösningar inom textil- och tvättservice som gör att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst - att skapa upplevelser för sina gäster.

Kontakta Modern Tvätt

 

Cypressvägen 16
213 63 Malmö
Tel: 040 – 14 07 30
info@moderntvatt.se

 

Öppettider:
Mån-Fre 07.00 – 16.00