Textillösning som blir er resurs

Vårt mål är att avlasta er. I början av ett samarbete diskuterar vi därför era behov, bistår med vår expertis och väljer tillsammans ut de textilier och tjänster som ger precis de lösningar som passar ert uttryck, arbetsrutiner och budget. Vi kommer inte bara vara din leverantör, utan också din resurs och ömsesidiga samarbetspartner.

Tillpassade lösningar

Vi anpassar oss efter era behov och arbetsrutiner. Ni kan hämta och lämna själv eller vår chaufför kan hämta era använda textilier och samtidig leverera tillbaka de rena textilierna som plockades upp till tvätt föregående vecka. Vi kan se till att leverera på speciella platser och vi packar exakt enligt era önskemål. Vi kan t.ex packa ert linne och kläder i miljövänliga plastpåsar eller förpackningar, packa enligt anställda och även se till att packa allt på en container.

Personal som känner er

Som ett litet företag känner vi våra kunder och våra kunder känner oss. Hos Modern Tvätt har ni en och samma fasta chaufför som vet precis hur ni arbetar och hur ni vill ha era leveranser. På samma sett har ni en och samma kontaktperson som känner er då förandringar och justeringar måste göras.

Som kund hos Modern Tvätt får ni:

  • En sparring- och samarbetspartner inom era textilval

  • Textilier av högsta kvalitet med topfinish utan att kompromissa med miljön

  • Överblickbara kostnader

  • Många möjligheter för speciallösningar och de nyaste exklusiva produkterna, t.ex. PRESTIGE och VIIMA

  • En kontaktperson och en chaufför som känner er

Om Modern Tvätt - en del av Textilia

Modern Tvätt är Textilias anläggning i Malmö som erbjuder ett komplett utbud av lösningar inom tvätt, hantering och uthyrning av kläder och linne till restauranger, kök och hotell i Skåne. Vår moderna utrustning, starka kund-fokus och kvalitetsmedvetna personal säkerställer totallösningar inom textil- och tvättservice som gör att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst - att skapa upplevelser för sina gäster.

Kontakta Modern Tvätt

 

Cypressvägen 16
213 63 Malmö
Tel: 040 – 14 07 30
info@moderntvatt.se

 

Öppettider:
Mån-Fre 07.00 – 16.00