MODERN TVÄTT TAR COVID-19

OCH DIN SITUATION PÅ STÖRSTA ALLVAR

Textilia följer kontinuerligt myndigheternas riktlinjer och rekommendationer och vi önskar tillsammans med våra kunder komma genom COVID-19 på bästa möjliga sätt.

En ekonomisk svår tid med ändrade leveransbehov

COVID-19 skapar allvarligt problem på hotell-, restaurang- och konferensverksamhet. Vi har såklart förståelse för att våra kunder just nu är i en extraordinär situation, med den stora nedgång i antalet gäster på hotell och restauranger skapar det svåra villkor och vi upplever ett växande antal kunder som stänger verksamheten eller inte har behov av leverans eller hämtning längre. För att slippa ifrån onödiga leveranskostnader hoppas vi att ni vill ta kontakt med oss när ni har behov av leverans eller hämtning, eller ni har behov av ändrad frekvens.

 Beredskapsplan säkerställer dina leveranser

Vi har påbörjat en rad initiativ som säkerställer att du fortsatt kan få leverans av de artiklar som du behöver. Med tvätterier fördelat över hela Danmark och Sverige är du garanterad leverans, även i det fall att en hel anläggning behöver tas ur drift. 

Du kan tryggt fortsätta använda dina textilier på vanligt sätt

På Textilia tar vi COVID-19 på största allvar. Våra anställlda och din säkerhet är centralt i vår hantering av våra tvätt tjänster.

Av den anledningen har vi vidtagit följande försiktighetsåtgärder:

·         Våra hygienregler är för våra anställda i Textilia förstärkta under perioden med COVID-19

·         Vi har en krishanteringsgrupp som kontinuerligt övervakar utvecklingen och omedelbart vidtar de åtgärder som krävs, allt i enlighet med vår beredskapsplan. I dagsläget har vi god kontroll och förståelse av samtliga risker och jobbar löpande enligt vår plan för beredskap.

·         Vi följer kontinuerligt myndigheters riktlinjer och rekommendationer

·         Risken för smitta genom textilier värderas vara minimal. För dig som kund betyder det att du ska använda textilierna som vanligt, skicka dom till tvätt på rätt sätt och sedan ser vi till att skicka åter rena textilier.

Vi är på telefon och mejl:

Situationen kring COVID-19 är för många osäker och ger anledning till många frågor. Du är alltid välkommen att kontakta oss på tel. 040-14 07 30 eller via e-post info@moderntvatt.se

Med vänlig hälsning,

Modern Tvätt – en del av Textilia 

ÄNDRADE ÖPPETTIDER 

Vi är som alltid tillgängliga via telefon och e-post alla helgfria vardagar mellan kl. 7.00 -16.00 men från och med vecka 18 är tvätteriet öppettider som följer: 

Måndag: stängt

Tisdag: 7.00 – 16.00

Onsdag:  07.00-16.00

Torsdag: stängt

Fredag 7.00-16.00

Kontakta oss

Tel: 040-14 07 30

Cypressvägen 16, 213 63 Malmö

 

Om Modern Tvätt - en del av Textilia

Modern Tvätt är Textilias anläggning i Malmö som erbjuder ett komplett utbud av lösningar inom tvätt, hantering och uthyrning av kläder och linne till restauranger, kök och hotell i Skåne. Vår moderna utrustning, starka kund-fokus och kvalitetsmedvetna personal säkerställer totallösningar inom textil- och tvättservice som gör att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst - att skapa upplevelser för sina gäster.

Kontakta Modern Tvätt

 

Cypressvägen 16
213 63 Malmö
Tel: 040 – 14 07 30
info@moderntvatt.se

 

Öppettider:
Mån-Fre 07.00 – 16.00